Warning: Constant WP_MAX_MEMORY_LIMIT already defined in /data/web/virtuals/139484/virtual/www/wp-config.php on line 98
Channeling: Co to je, jaké má využití a v čem pomáhá - Simi Husarová
Menu Zavřeno

Channeling: Co to je, jaké má využití a v čem pomáhá

Channel znamená kanál, pro přijímání informací ze Zdroje, vyšších sfér, Vesmíru nebo se napojení na nějakého vyspělého průvodce. Ale pojem channeling se v češtině nepřekládá. Každý je schopen se propojit s vyšší vědomím, se svým vyšším já, je to jeho vrozená schopnost .Díky channelingu dostává odpověď na otázky Proč jsem tady? Jaký je smysl mého života? Pomáhá nám to podívat se na věci z nadhledu, poznat více sebe sama a lidi kolem sebe. Urychluje naše životní lekce, jelikož skrze informace, dojdeme k pochopení sebe i druhých s větším soucítěním v srdci. Je to příležitost k duchovnímu růstu.

Já jsem se k channelingu dostala díky 9 letým zkušenostem s meditací a kdy jsem sama sobě pokládala otázky ohledně svých výzev a dostávala odpovědi. Pak se mně začali ptát jiní lidé a já se naciťovala skrz svoje srdce a třetí oko na jejich energii a zprosředkovávala jim informace z různých oblastí jejich života.Při channelingu je důležité nevnášet tam svoje myšlenky a názory a jen vnímat , co ke mně přichází, může to být ve formě zpráv, pocitů nebo obrazů. Informace, které ke mně přicházejí jsou aktuální pro tuto danou chvíli, a pokud se v životě změní okolnosti, např. ve vztazích klient nebo jeho partner ujde nějakou cestu, změní se i energie mezi nimi. Tyto informace se neberou jako dogma, vždy je na zvážení klienta, zda se tím chce řídit v tuhle chvíli a zda je to pro něho realizovatelné v současnosti.

V čem nám může channeling pomoci? -ve vztazích partnerských, obchodních i v blízké rodině -ve vztahu sama k sobě – rozhodování na životní křižovatce – propojení se s miminkem v bříšku nebo s duší miminka, které zemřelo nebo s osobou nám blízkou, která zemřela -nasměrování na životní potenciál a životní směr ohledně práce -zdravotní problémy a zaseknuté emoce uvnitř nás -pracovní spolupráce, zda je pro mne vhodná